Dag van de Klant in Ninia Shopping Center

    30 september 2021

    NINOVE – Het ‘Weekend van de Klant’ is een feestelijk winkelweekend in heel België. Ook het Ninia Shopping Center neemt hieraan deel: zaterdag 2 oktober.

    Er is gezorgd voor muzikale ambiance met doorheen de dag optredens van John Leo, Davy Gilles en Wim Soutaer. Zak dus zeker eens af naar Nina, zing en dans mee met deze muzikale toppers.

    Alle optredens vinden plaats binnen in het Ninia Shopping Center, ter hoogte van de terrassen. In de zone voor het podium is het dragen van een mondmasker verplicht.

    Cadeaubon

    Bij elke aankoop in een handels- of horecazaak in de Ninoofse winkelkern of in het Ninia Shopping Center krijg je als klant één deelnameformulier. Uit alle ingediende formulieren worden maandag 11 oktober de gelukkige winnaars getrokken.

    Er zijn in totaal voor € 4.000 aan cadeaubonnen te winnen.

    Info: Ninia Shopping Center.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons