De gezelligste tea-room van Ninove!

    13 april 2018

    #Ninove – Prachtig recent vernieuwde en sfeervolle zaak  net buiten het centrum van Ninove een plek waar je gezellig kan bijpraten rond een tasje koffie met een vriend of vriendin? Een plek waar je met de (klein)kinderen heen kan voor een lekkere pannenkoek ,wafel of ijsje? Ergens waar je altijd terecht kan voor een vriendelijke babbel ? Buiten op het terras is het aangenaam vertoeven: de ideale plek om van een ijsje te genieten.

    De zaak Martinique is gekend voor haar dagverse producten aan zeer democratische prijzen. U wordt er in de watten gelegd door gastvrouw Kathy en haar team bij Tea-Room Martinique aan de Albertlaan in Ninove.

    Elke dag open vanaf 18/4 van 14uur tot 21uur tijdens de zomerperiode op dinsdag gesloten.

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons