De Kringwinkels nodigen je uit

    25 september 2020

    NINOVE – De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen doet zaterdag 17 oktober ook mee met de ‘Dag van De Kringwinkel’. In de Ninoofse vestiging staan de geschenkartikelen centraal.

    Je zoekt een keukenkast, een fiets, een droogkast, enkele stoelen, een koffiezet, een rugzak, tuinmeubelen, een spiegel?

    De Kringwinkel is een paradijs voor verzamelaars, koopjesjagers, trendsetters en creatievelingen met een neus voor oude spullen met stijl en karakter. Iedereen vindt er iets naar eigen smaak en budget.

    Het assortiment verandert voortdurend. Iedere dag komen enkele vrachtwagens met ‘nieuwe’ en unieke spullen binnen.

    Thema-verkoop

    De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen heeft vestigingen in Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Liedekerke, Ninove, Oudenaarde, Ronse en Zottegem. Zaterdag 17 oktober zijn in elk van deze vestigingen speciale thema-verkopen gepland.

    • Ronse en Geraardsbergen, Oudenaarde en Herzele: verkoop van Dépôt Unique-materiaal (retro-spullen).
    • Ninove: Verkoop van geschenkartikelen.
    • Geraardsbergen en Zottegem: verkoop van speelgoed.
    • Liedekerke en Brakel: verkoop van exclusieve feestkledij.

    Info: De Kringwinkel vind je in Ninove aan de Albertlaan 31.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons