• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  De Kringwinkels nodigen je uit

  25 september 2020

  NINOVE – De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen doet zaterdag 17 oktober ook mee met de ‘Dag van De Kringwinkel’. In de Ninoofse vestiging staan de geschenkartikelen centraal.

  Je zoekt een keukenkast, een fiets, een droogkast, enkele stoelen, een koffiezet, een rugzak, tuinmeubelen, een spiegel?

  De Kringwinkel is een paradijs voor verzamelaars, koopjesjagers, trendsetters en creatievelingen met een neus voor oude spullen met stijl en karakter. Iedereen vindt er iets naar eigen smaak en budget.

  Het assortiment verandert voortdurend. Iedere dag komen enkele vrachtwagens met ‘nieuwe’ en unieke spullen binnen.

  Thema-verkoop

  De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen heeft vestigingen in Brakel, Geraardsbergen, Herzele, Liedekerke, Ninove, Oudenaarde, Ronse en Zottegem. Zaterdag 17 oktober zijn in elk van deze vestigingen speciale thema-verkopen gepland.

  • Ronse en Geraardsbergen, Oudenaarde en Herzele: verkoop van Dépôt Unique-materiaal (retro-spullen).
  • Ninove: Verkoop van geschenkartikelen.
  • Geraardsbergen en Zottegem: verkoop van speelgoed.
  • Liedekerke en Brakel: verkoop van exclusieve feestkledij.

  Info: De Kringwinkel vind je in Ninove aan de Albertlaan 31.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons