De Lijn zoekt chauffeurs en technici

    27 september 2023

    ALGEMEEN – Vervoersmaatschappij De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober zal terug jobdagen-maand zijn.

    Voor 2023 zocht De Lijn 900 chauffeurs. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat op ongeveer 600. Via een aantal informatieve en aangename jobdagen is het de bedoeling om 300 extra chauffeurs aan te werven.

    Jobdagen

    Tijdens deze jobdagen krijgen de kandidaten niet alleen een inzicht in de verloning, de voordelen en de voorwaarden. De rekruteerders en mogelijk toekomstige collega’s zijn ter plaatse voor tekst en uitleg.

    Diegene, die wil voelen hoe het is om met de bus te rijden, kan dat ter plaatse proberen.

    Naast chauffeurs zoekt de Lijn ook nog een 50-tal technici. De vervoersmaatschappij organiseert voor deze technische profielen aparte infomomenten.

    De Lijn zet deze jobdagen ook in de kijker met een radiocampagne, die startte op 19 september, op de voertuigen en de sociale media.

    Op de website vind je een overzicht vinden van de verschillende jobdagen en ontmoetingsmomenten.

    Info: De Lijn-jobs.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons