De ombouw van de Aldi winkel in Meerbeke maakt deel uit van een grotere restyling

    28 januari 2019

    MEERBEKE – Op zaterdag 26 januari opende de vernieuwde ALDI aan de Halsesteenweg feestelijk de deuren. De klant kan rekenen op een volledig opgefriste winkel, waar het aangenamer winkelen is.

    De winkel is helemaal opgefrist met nieuwe wandbekleding en kleurrijke fotopanelen. Daarnaast werd de indeling van de winkel licht aangepast, zodat klanten nog beter hun weg vinden naar hun favoriete producten. Winkelen bij ALDI wordt op die manier comfortabeler en nog eenvoudiger.

    Eerder onderging deze winkel al een hele metamorfose. Zo kwamen er een uitgebreide broodafdeling, een heuse versmarkt met groenten en fruit van topkwaliteit, een nieuwe winkelindeling, nieuw meubilair, heldere ledverlichting…

    De ombouw van de winkel in Meerbeke maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor ALDI. Daarbij worden in 2018 en 2019 alle 450 Belgische ALDI-winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept. De keten is hiermee gewapend voor de toekomst.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons