De transparante mondkapjes van Sermant: een succes in Vlaanderen

  07 juni 2020

  MEERBEKE – Nog niet zo heel lang geleden waren ze even schaars als bomen in de poesta, maar nu vind je ze in alle kleuren, maten en uitvoeringen: de mondmaskers en -kapjes. Toch zorgde de firma Sermant nog voor een primeur: transparante mondmaskers.

  Medezaakvoerder Roel Van Den Steen deed ons het verhaal. “We hebben hier ook alle soorten maskers en kapjes in alle mogelijke variaties, ook voor kinderen. Maar ik denk dat onze transparante mondkapjes toch vrij uniek zijn. Omdat ze doorzichtig zijn, hebben ze het grote voordeel dat je de mimiek van jouw gesprekspartner kunt zien. Tegelijk zijn ze veilig omdat ze speeksel weghouden van de neus en de mond. Voor mensen aan een onthaal bijvoorbeeld is dat gemakkelijk. Maar ze zijn ook geschikt waar de maskers niet verplicht zijn en ze toch belang hechten aan de hygiëne. Die kapjes zijn echt professioneel.”

  En er is nog een bijkomend voordeel. “Mensen, die brillen, vertellen mij dat hun glazen frequent aandampen als ze een mondmasker dragen. Dat euvel heb je niet met het transparante mondkapje.”

  Succes

  Je kunt bij Sermant natuurlijk ook voor heel wat andere benodigdheden terecht. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een aparte en ruime catalogus met horeca-materiaal.

  Maar toch nog even naar de mondkapjes. Roel begon de promotie ervan goed twee weken terug. “Ik maakte een aparte Facebook-pagina aan: ‘Mondkapje transparant’. Ook via Horeca Vlaanderen zorgde ik voor meer bekendheid. Het resultaat: ik verkoop ze momenteel over heel Vlaanderen. Je kunt ze hier per stuk of per vier kopen of bestellen, maar ook grotere aantallen kunnen wij leveren.”

  Die kapjes zijn een primeur voor de streek. “We zijn alvast een van de enigen in België, die ze verkopen.”

  Info: SermantFB Mondkapje transparant.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons