De transparante mondkapjes van Sermant: een succes in Vlaanderen

    07 juni 2020

    MEERBEKE – Nog niet zo heel lang geleden waren ze even schaars als bomen in de poesta, maar nu vind je ze in alle kleuren, maten en uitvoeringen: de mondmaskers en -kapjes. Toch zorgde de firma Sermant nog voor een primeur: transparante mondmaskers.

    Medezaakvoerder Roel Van Den Steen deed ons het verhaal. “We hebben hier ook alle soorten maskers en kapjes in alle mogelijke variaties, ook voor kinderen. Maar ik denk dat onze transparante mondkapjes toch vrij uniek zijn. Omdat ze doorzichtig zijn, hebben ze het grote voordeel dat je de mimiek van jouw gesprekspartner kunt zien. Tegelijk zijn ze veilig omdat ze speeksel weghouden van de neus en de mond. Voor mensen aan een onthaal bijvoorbeeld is dat gemakkelijk. Maar ze zijn ook geschikt waar de maskers niet verplicht zijn en ze toch belang hechten aan de hygiëne. Die kapjes zijn echt professioneel.”

    En er is nog een bijkomend voordeel. “Mensen, die brillen, vertellen mij dat hun glazen frequent aandampen als ze een mondmasker dragen. Dat euvel heb je niet met het transparante mondkapje.”

    Succes

    Je kunt bij Sermant natuurlijk ook voor heel wat andere benodigdheden terecht. Zo beschikken ze bijvoorbeeld over een aparte en ruime catalogus met horeca-materiaal.

    Maar toch nog even naar de mondkapjes. Roel begon de promotie ervan goed twee weken terug. “Ik maakte een aparte Facebook-pagina aan: ‘Mondkapje transparant’. Ook via Horeca Vlaanderen zorgde ik voor meer bekendheid. Het resultaat: ik verkoop ze momenteel over heel Vlaanderen. Je kunt ze hier per stuk of per vier kopen of bestellen, maar ook grotere aantallen kunnen wij leveren.”

    Die kapjes zijn een primeur voor de streek. “We zijn alvast een van de enigen in België, die ze verkopen.”

    Info: SermantFB Mondkapje transparant.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons