Delhaize werkt aan oplossing voor ontbrekende producten in de winkels

    25 mei 2021

    NINOVE – In de winkelrekken van de Delhaizevestigingen ontbreken momenteel een aantal producten. De grootwarenhuisketen maakt zich sterkt, dat het assortiment binnen twee weken opnieuw compleet beschikbaar zal zijn.

    “Een aantal interne incidenten had een impact op onze logistieke activiteiten”, aldus Delhaize in een officiële mededeling.

    “Als gevolg daarvan zijn er enkele vertragingen in het transport. Deze kunnen leiden tot ontbrekende producten in ons assortiment; meer specifiek koekjes, granen, chips en chocolade.”

    Delhaize zegt een oplossing te hebben gevonden voor de incidenten. “We kunnen de klant geruststellen, dat het assortiment in de komende twee weken weer 100 % compleet zal zijn. Voor die tijd willen wij ons verontschuldigen en u verwijzen naar alternatieven in geval van ontbrekende producten.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons