Diamond painting: schilderijen maken met gekleurde kristallen steentjes

    31 mei 2021

    NINOVE – “Tot een half jaar geleden kende ik het zelf niet”, vertelde ons Erwin Vanden Meersch van Mailing Company Ninove. Inmiddels startte hij een eigen webwinkel, waar je alle benodigdheden kunt bestellen.

    Eigenlijk maak je met diamond painting schilderijen met gekleurde kristalletjes. “We leveren elke canvas met zelfklevende laag, de benodigde steentjes per kleur verpakt, een pincet om ze in de kleeflaag te bevestigen en een schudbakje. Meestal worden ronde steentjes gebruikt, maar er bestaan ook vierkante varianten.”

    Webshop

    Erwin merkte, dat de meeste diamond paintings in Nederland worden besteld. “Daarom besloot ik om een eigen webshop te maken en deze producten rechtstreeks in België aan te bieden. In onze webshop kan je naast de klassieke diamond paintings ook kaarten, stickers en kadertjes speciaal voor kinderen bestellen.”

    Hij breidt de webshop voortdurend uit: “Met gadgets, batterijen, mondmaskers, die we hopelijk niet lang meer zullen nodig hebben. Begin juni verwacht ik een levering van Rode Duivels-artikelen, die we hopelijk wel zo lang mogelijk zullen kunnen gebruiken.”

    Locker

    De meeste bestellingen worden per post of koerierdienst geleverd.

    “Je kunt ook aanduiden om jouw bestelling te komen afhalen in een locker op ons adres in Ninove. Ondertussen plaatste ik een derde lockerkast. Die blijkt momenteel vooral nodig om de bestellingen van eindwerken in te plaatsen. Met onze 30 lockers moeten we ons geen zorgen maken om bestellingen uit onze webshop te kunnen klaarleggen voor afhaling.”

    Het idee om diamond paintings te maken van een eigen foto is er ook. “Maar het zal nog even tijd nemen om dit project volledig uit te werken. Mailing Company zal deze diamond paintings van eigen foto intern maken, dat is zeker.”

    Erwin hoopt alvast, dat geïnteresseerden eerder in België zullen bestellen dan bij de noorderburen. “Het drukwerk voor evenementen, voor horeca, voor verenigingen zal nu langzaam terug op gang komen. Maar we hopen alvast om met deze webshop de verloren inkomsten van het laatste jaar wat goed te maken.”

    Info: Diamondpaintingshop 

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons