Dodane lanceert wasstraat voor camionettes

    18 december 2023

    NINOVE – De carwash aan de Désiré De Bodtkaai heeft een nieuwe wasstraat in gebruik genomen: de ‘Cam-Wash’ voor hoge camionettes.

    “Dit is vrij uniek op de markt”, vertelde ons zaakvoerder Danny Vander Eeckt. “Wij spelen daarmee in op een groeiende behoefte. Meer en meer zelfstandigen rijden met hoge camionettes en daarop nog bagagehouders. Zij komen die momenteel wassen in onze self carwash. Dat is zeer omslachtig en heel veel werk. Zij vinden onze nieuwe wasstraat dus fantastisch: ze kunnen tijdens de wasbeurt blijven zitten en de kwaliteit is natuurlijk ook veel beter.”

    De wasbeurt voor camionettes is iets eenvoudiger dan voor de personenwagens omdat extra glans hier niet echt een noodzaak is. “Maar voor de rest is de wassing op alle vlakken identiek. In onze klassieke tunnel kunnen we wel tot 85 auto’s per uur wassen, met de Cam-Wash ligt dat aantal lager a rato van 10 camionettes per uur. Er zijn natuurlijk veel minder bestelwagens dan personenwagens.”

    Voor mobilhomes is er vooralsnog geen apart wasprogramma voorzien. “Dat is een volgende stap”, voorspelt de zaakvoerder, die goed de behoeftes van de markt en de klanten kan lezen.

    De wasstraat voor camionettes is 7 dagen op 7 open tijdens dezelfde openingsuren als de gewone carwash: alle dagen van 8.30 uur tot 18.30 uur en op zondag tot 12 uur.

    Info: Dodane Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons