Eerste cadeaudagen in nieuwe Oxfam Wereldwinkel

    08 december 2021

    NINOVE – De nieuwe winkel aan de Denderkaai 42 houdt komend weekend cadeaudagen. In het gezellige pand komen de producten van eerlijke handen volledig tot hun recht.

    De groep vrijwilligers is erin geslaagd om het leegstaande pand van de voormalige maalderij om te toveren tot een gezellige en uitnodigende winkel. Zij zijn alvast tevreden over de eerste maand in de nieuwe winkel.

    Katrien Van Deun: “De verhuis was best pittig, maar dankzij de inzet van onze geëngageerde vrijwilligers is alles tijdig op zijn pootjes terecht gekomen. We hebben nu een prachtige winkel, die al door menig nieuwsgierige voorbijganger en buurtbewoner is bekeken en goedgekeurd. Onze omzet was erg goed deze maand.”

    Cadeaudagen

    Wegens de corona-perikelen kon de feestelijke opening half november niet doorgaan.

    “Dat was nochtans de ideale gelegenheid geweest om veel bestaande en nieuwe klanten te laten kennismaken met deze locatie. Misschien lukt dat nu wel met de cadeaudagen. Als je een fair cadeautje zoekt voor onder de kerstboom, kom je best eens snuisteren in ons uitgebreid aanbod artisanaat. Ook als je gewoon origineel uit de hoek wilt komen, kun je hier zeker terecht. We hebben een uniek assortiment, dat je nergens anders in Ninove vindt.”

    Voor wijnliefhebbers is er het aanbod aan feestwijn in promotie, lekkerbekken zullen dan weer smelten voor de dessertmanden of aperitiefboxen. Deze staan in de winkel uitgestald als inspiratie voor eindeloos gezellige eindejaarmomenten.

    Schenk dit jaar fairtrade-cadeautjes en geef de producenten in het Zuiden ook een reden om te feesten.

    Praktisch

    • Data en uren: de winkel is zaterdag 11 december doorlopend open van 10 uur tot 18 uur, zondagnamiddag 12 en 19 december van 14 uur tot 17 uur.
    • Plaats: Denderkaai 42 Ninove.

    Info: Oxfam WereldwinkelWebshopowwninove@gmail.com of 0495112175 (Katrien).

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons