• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Extra koopdagen en ruimere openingsuren in Ninia Shopping Center

  14 december 2020

  NINOVE – Winkelen in het sfeervolle shopping center blijft veilig. En met de verruimde openingsdagen en -uren tijdens de eindejaarsperiode kunnen de klanten hun bezoek nog meer spreiden.

  We hadden met de asset- en shoppingmanager Kris Van der Veken al verschillende babbels over de manier, waarop het shopping center omgaat met de corona-maatregelen. Vrijdag 11 december was het terug een van de onderwerpen van ons gesprek.

  “De sfeer is hier positief, alleen al door de decoratie. We proberen die sfeer op te bouwen op een heel veilige manier, waarbij het respect voor de corona-maatregelen het belangrijkste is.”

  Veiligheid

  Die aandacht voor de veiligheid is zichtbaar aanwezig, maar ook achter de schermen.

  “We doen zeer scherpe controles op het maximum aantal aanwezigen: 1 persoon per 10 m2. Op dit moment zien we dat hier ongeveer 400 mensen zijn. We kunnen desnoods de in- en uitgangen afsluiten, zodat iedereen op een veilige en rustige manier kan blijven winkelen.”

  Op een normale weekdag komen hier goed 4.000 mensen over de vloer.

  “Tijdens de dinsdagmarktdag of een zaterdag kunnen we hier gemakkelijk het dubbele verwachten. Dat is nog altijd minder dan in de normale omstandigheden, maar toch fantastisch, gelet op de huidige situatie.”

  Extra open

  Net om die veiligheid te blijven garanderen, zal het shopping center extra openingsdagen en -uren hebben.

  “We zijn open op 20 en 27 december vanaf 10 uur om iedereen rustig de tijd te geven. Op 23-24 en 29-30 december zijn vanaf 7 uur ’s morgens verschillende winkels open. Ik denk aan de Delhaize en Leonidas. In die zin terug een garantie om rustig en veilig te komen shoppen.”

  De horecazaken blijven hier nog even dicht, net als elders in de stad. “Maar vanaf 1 februari volgend jaar zal de horeca hier bloeien als nooit tevoren.”

  Respect voor de corona-maatregelen en toch op een verantwoorde manier de mensen kunnen ontvangen: daar draait het om.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons