Familiebedrijf Zelfbouwmarkt zoekt creatief naar nieuwe werknemers

    20 juni 2023

    NINOVE/GENK – Het rekruteringskantoor Motivee heeft de handen in elkaar geslagen met het familiebedrijf Zelfbouwmarkt om de arbeidskrapte op een creatieve manier aan te pakken.

    De toenemende moeilijkheid om gekwalificeerd personeel te vinden is een uitdaging voor veel Belgische bedrijven. Volgens het jaarlijkse Arbeidsmarktrapport ondervindt liefst 7 op de 10 ondernemingen problemen bij het invullen van openstaande vacatures. Dat is een stijging ten opzichte van de voorgaande jaren.

    Creatief

    Omdat de conventionele methoden vaak niet meer voldoen, heeft Zelfbouwmarkt zich onderscheiden door ‘out of the box’ te denken en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Ze begrijpen, dat de traditionele wervingsmethoden niet altijd de gewenste resultaten opleveren.

    Daarom hebben ze Motivee ingeschakeld, een pionier op het gebied van rekrutering, om samen een gedurfde flyer-campagne op te zetten, die opvalt en de aandacht trekt.

    Bij Zelfbouwmarkt draait alles om innovatie en vooruitgang. Ze geloven, dat creativiteit en vernieuwing de sleutels zijn tot succes in de huidige dynamische bedrijfsomgeving. Door buiten de vaste kaders te denken en onconventionele methoden te omarmen, hebben ze bewezen altijd klaar te zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan en uit te munten in hun vakgebied.

    Flyer

    In een tijd, waarin digitale kanalen overheersen en iedereen dreigt te verzinken in de digitale stroom, kiest Motivee ervoor om de ouderwetse aanpak te omarmen wanneer dat nodig is. Niet iedereen kan effectief worden bereikt via digitale platforms.

    Daarom zetten ze in op fysieke flyers: een benadering, die de aandacht trekt en een breder publiek aanspreekt. Motivee laat zien, dat ouderwetse methoden nog steeds krachtig kunnen zijn en dat ze bereid zijn onconventionele wegen te bewandelen om de beste kandidaten te vinden.

    De flyers worden direct overhandigd aan de mensen en biedt hen de mogelijkheid om een QR-code te scannen. Daarbij kunnen ze kiezen om zelf te solliciteren of een referentie door te geven van iemand uit hun netwerk.

    Solliciteer

    Wil jij deel uitmaken van het vooruitstrevende team van Zelfbouwmarkt en je carrière naar nieuwe hoogten brengen? Aarzel niet langer en solliciteer als keukenadviseur via de volgende link: https://motivee.recruitee.com/o/keuken-adviseur.

    Bij Zelfbouwmarkt werk je 4/5, niet op zondagen en slechts tijdens 2 zaterdagen per maand. Sluit je aan bij een bedrijf, dat nooit bang is om de status quo uit te dagen en altijd streeft naar innovatie en succes. Bij Zelfbouwmarkt krijg je de mogelijkheid om je creativiteit te laten bloeien en je ideeën werkelijkheid te laten worden.

    Info: Zelfbouwmarkt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons