Feestelijk weekend bij Relaqs Schoenen

    03 maart 2024

    NINOVE – De schoenenzaak langs de Albertlaan bestaat in het weekend van 16-17 maart exact 15 jaar. De nieuwe uitbaters Tine Kissling en Andy Peelman maken er een feestweekend van.

    Het is intussen geen geheim, dat Kathleen en Philip hun ‘kindje’ hebben overgelaten aan Tine en Andy. De overdracht van hun levenswerk willen zij in de bloemetjes zetten.

    Op 16 en 17 maart staat heel wat te gebeuren: van optredens tot modeshow, springkasteel, demonstraties… Voor de fabrikanten, leveranciers, vertegenwoordigers en partners van Relaqs is dit ook hét moment om uit te pakken met hun artikelen.

    Prijzenpot en cadeaus

    Er zijn een aantal leuke acties voorzien, waaronder een prijzenpot. Elke klant kan na een aankoop een strookje invullen en achterlaten in de prijzenpot. In de week van 18 maart zal een onschuldige hand er de winnaars uithalen voor een aantal mooie prijzen.

    Los daarvan, krijgen de eerste 250 klanten een goodiebag aangeboden.

    Nog een nieuwtje: Relaqs krijgt een unieke en gelimiteerde kledinglijn toegevoegd.

    Info: Relaqs.

    MLI

    Feestweekend bij Relaqs op 16 en 17 maart.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons