Femke Geeroms met Fabrik UNIK laatste pop-upper in ‘de 5Hoek’

    07 juni 2017

    Sinds 1 april doet een leegstaand winkelpand aan ‘de 5Hoek’ in Ninove dienst als een pop-upplek en experimenteerplaats voor cultuur, ambachten en nieuwe horeca. Na de hippe ‘lunchbar by day & restaurant by night’ Food Swings en het keramiekatelier Ginger Ceramics heeft nu de – voorlopig – laatste pop-upper haar intrek in het pand genomen. Femke Geeroms uit Ninove siert in Fabrik UNIK haar etalage met handgemaakte, unieke baby- en kinderkleertjes en gepersonaliseerde cadeautjes zoals tekeningen van kinderen op een t-shirt. “Ik geef al een tijdje naailes in culturele centra en wou eigenlijk hier iets opstarten. Het voorstel van de stad kwam dus als geroepen en is ideaal om eens af te toetsen waar vraag naar is. Beginners en gevorderden kunnen hier ook workshops volgen”, vertelt ze. “De eerste dagen verliepen al prima: veel passage, bezoekers en positieve reacties. Na dit avontuur ga ik trouwens verder met een webshop op www.fabrikunik.be en blijf ik workshops organiseren bij mij thuis.” Op 30 juni sluit ‘de 5Hoek’ de deuren.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons