Frederik Peeters: “Wij versturen nu de bestellingen naar onze klanten”

    16 april 2020

    NINOVE – Als zelfstandige ondernemer is het in de huidige omstandigheden niet gemakkelijk om te overleven. Maar het is eigen aan die mensen om niet te wachten op het manna uit de hemel en zelf initiatieven te nemen. Zo ook parfumerie Peeters, die klanten nog altijd weet te bedienen via een pakjesdienst.

    Sinds het begin van de corona-crisis zijn de vier winkels van Parfumerie Peeters in Ninove, Merksem, Kapellen en Lochristi gesloten.

    Frederik Peeters: “We kunnen niet meer regulier in de winkel verkopen en dus verschoven ook wij onze activiteiten naar het afleveren van bestellingen aan onze klanten via een pakjesdienst. Dat zal natuurlijk nooit het verlies van de winkelverkoop compenseren. Neem daar ook nog een aantal evenementen bij, die terecht zijn afgelast zoals het Primavera-weekend met Kevertreffen en Witte Donderdag. Dan is de rekening snel gemaakt voor de lokale handelaars.”

    Evenwicht

    Ook hier alle begrip voor de maatregelen, maar tegelijk onzekerheid over de toekomst. “Het zal zoeken zijn naar een gezond evenwicht tussen het herstel van de economische activiteiten en de volksgezondheid. In onze winkels kunnen we de klanten op een veilige manier bedienen met mondmaskers, handschoenen, schermen en een beperking van het aantal klanten in de winkelruimte.”

    Voor het schoonheidsinstituut ligt dat anders. “Daar kun je bijvoorbeeld de minimale afstand moeilijk beperken. Ik vrees dus dat dit langer zal gesloten blijven. Maar zoals gezegd, onder strikte veiligheidsvoorwaarden kunnen onze winkels wel opengaan.”

    Info: Parfumerie Peeters.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons