Frisse en vernieuwde uitstraling voor Ninia Shopping

    13 november 2023

    NINOVE – Na de viering vorig jaar van het 20-jarig bestaan, is het team van Ninia Shopping bezig geweest met een groot project om het imago van de favoriete shopping van de Ninovieters te versterken. Het resultaat zie je sinds kort op de gevel van de shopping, de binnensignalisatie en alle externe communicatie.

    Gedurende 6 maand werkte het Ninia Shopping-team aan een grote verrassing voor haar klanten: een nieuw imago, dat inspeelt op de huidige visuele trends en volledig in lijn ligt met de familiale en gezellige positionering van de shopping.

    Kleuren

    Vergeet het blauw en het oranje, Ninia Shopping maakt plaats voor warm koraalrood, samen met groene en gele variaties.

    Hera Genbruggge (Shopping Manager): “Het gebruik van felle positieve kleuren is een krachtige manier om aandacht te trekken en een positieve associatie te creëren met Ninia Shopping. Felle kleuren zorgen immers voor een gevoel van vrolijkheid, optimisme en energie. We zijn heel fier met het resultaat, dat vertaalt hoe aangenaam de shoppingervaring is in Ninia Shopping.”

    Het verbindend element bij het logo is een verwijzing naar de ronde vormen in de architectuur van de shopping. “Het drukt een verbondenheid uit tussen de verschillende generaties, die Ninia bezoeken. De shopping als de perfecte ontmoetingsplaats.”

    Creatief concept

    De klanten van Ninia kunnen zich verwachten aan nieuwe bewegwijzering, nieuwe logo’s op de gevel, nieuw meubilair, een facelift voor de liften, een nieuwe cadeaukaart en een gloednieuwe slogan: #dubbelpleziervanhier!

    Ninia Shopping met nieuw logo en  nieuwe stijl. Maar nog steeds je vertrouwde shopping!

    “Dit sterk creatief concept is heel makkelijk te onthouden en maakt het mogelijk om te communiceren over het gevarieerde aanbod van de meer dan 30 handelszaken in Ninia, die aan alle wensen van de klanten voldoen. Of ze nu komen om een kopje koffie te drinken, een T-shirt te kopen, een fles wijn uit te kiezen, om hun dagelijkse boodschappen te doen of om elkaar te ontmoeten en samen te kletsen.”

    Kortom: het is een vernieuwing, die zeker in de smaak zal vallen bij de bijna 3 miljoen bezoekers per jaar.

    Info: Ninia Shopping.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons