Gebouwen winkelpark Ninouter in sneltempo opgetrokken

    31 januari 2022

    OUTER – Aannemer Verhelst bouwt sinds oktober langs de Brakelsesteenweg/N8 in opdracht van projectontwikkelaar Mitiska aan het nieuwe winkelpark Ninouter.

    De gebouwen zijn ondertussen bijna volledig opgetrokken. Nog enkele muren en de ruwbouw is beëindigd. Ondertussen is men begonnen met de plaatsing van de overkapping aan het gebouw en de aanleg van de dakbedekking. Een aannemer legt de riolering rond de gebouwen aan.

    Winkels

    Het nieuwe winkelcentrum zal bestaan uit zes winkels: vier nieuwe en twee hervestigingen.

    Er komen winkels van kledingketen JBC, discounters Jumbo en Lidl. Jysk is dan weer een winkel van meubels en decoratie met Deense roots. Verder komen er vestigingen van schoenen- en kledingwinkel Molders en van tuinmeubelen Exterioo.

    De opening is voorzien voor eind juni 2022, al hangt dat af van de vordering van de werken aan de Brakelsesteenweg. De winkels zullen pas echt openen als deze werken zijn afgerond.

    Nieuwe fase

    Die werken zijn vanaf maandag 31 januari een nieuwe fase ingegaan.

    De aannemer begint met de aanleg van het wegdek tussen de Aardeweg en het toekomstige winkelpark.

    Hierdoor zullen de handelszaken tussen het winkelpark en de Ziekhuizenstraat enkel bereikbaar zijn vanuit de richting Brakel.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons