Geert en Martine stoppen na 35 jaar met dagbladhandel De Kiosk

    27 februari 2022

    NINOVE – Geert Herremans en Martine Van Cotthem namen zondag 27 februari afscheid van de vele klanten, die ze gedurende 35 jaar in De Kiosk mochten verwelkomen.

    Maandag 28 februari is de eerste werkdag van de week, maar de laatste voor Geert en Martine in De Kiosk, de dagbladwinkel die Geert 35 jaar terug begon in de Brusselstraat. Zelf wilden ze er niet teveel ruchtbaarheid aan geven, maar dochter Annelore dacht daar anders over en organiseerde een afscheidsfeestje voor familie, vrienden en klanten van De Kiosk.

    7 op 7

    Na hen nemen geranten van Press Shop de winkel over.

    Voor Geert en Martine zal het even wennen zijn. “Maar het was voor ons wel het moment om te stoppen”, zegde ons Geert. “Sinds 1987 hebben we een hele evolutie in de pers en vooral de krantenverkoop zien gebeuren. Onze kinderen zijn allen groot en hebben hun eigen stek gevonden. Wij zullen niet meer zeven dagen op zeven moeten merken.”

    Helemaal stil zitten zal er niet bij zijn. Geert heeft plannen om als taxichauffeur aan de slag te gaan.

    Boekje

    En naderhand kunnen hij en Martine bladeren in het gedenkboekje, dat Annelore voor hen samenstelde met alle commentaren, wensen en herinneringen die klanten hen toestuurden.

    We wensen Geert en Martine nog heel veel fijne jaren samen met hun familie en vrienden.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons