• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Gezellig en landelijk winkelen op Keienberg

  10 januari 2021

  NEDERHASSELT – Evy De Prez maakte in december 2020 een oude droom waar: een kleine winkel met gezellige en landelijke kleinmeubelen, decoratie en seizoensgebonden artikelen.

  “Eigenlijk heb ik altijd al een passie gehad voor decoratie, ons huis gezellig maken en inrichten”, vertelt Evy ons temidden van de mooie spulletjes in haar winkel. “Ik kreeg daar vaak ook positieve reacties over. Vier jaar terug had ik al een winkel willen starten in onze schuur. Maar we waren net verhuisd, hadden het hele huis hier verbouwd en dus heb ik toen die plannen opgeborgen.”

  Tussen droom en daad… Maar uitstel was geen afstel en dus startte Evy in december jongstleden toch een winkel. “We hebben de logeerkamer volledig omgetoverd tot een kleine winkel. Het is een bescheiden begin, maar toch een begin.”

  ‘Gezellig en Landelijk’ heet de zaak: de naam dekt volledig de lading. “Je vindt hier kleinmeubelen, decoratie en seizoensgebonden artikelen voor binnen en buiten. Vooral landelijk, niet strak modern. Ik denk dat heel veel mensen hier iets vinden volgens hun smaak.”

  Je kunt op Keienberg 1 in Nederhasselt vrij terecht tijdens de openingsdagen- en uren of na afspraak. “Mocht je iets speciaal willen, dan kijk ik wel uit om het op bestelling te zoeken.”

  De praktische gegevens zoals openingsdagen en uren vind je op de FB-pagina (zie onderaan dit artikel).

  Als je dit artikel deelt op onze FB-pagina, maak je kans op een aankoopbon van € 25. Eind januari verwittigen wij de winnaar.

  Info: Gezellig Landelijk – Keienberg 1 Nederhasselt – 0475/33.64.12.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons