Hamburgerketen Burger King kondigt komst aan met ludieke banner

    04 april 2021

    NINOVE – De voorbereidende afbraak- en grondwerken voor de bouw van de vestiging van Burger King, langsheen de Elisabethlaan zijn achter de rug. De eigenlijke nieuwbouw kan van start gaan.

    De hamburgerketen kondigt haar komst in Ninove aan op een ludieke manier. Aan de locatie van het toekomstige restaurant is een grote banner opgehangen, met een duidelijke knipoog naar de andere hamburgerketen 100 meter verderop.

    Clown

    De tekst op de banner luidt: ‘Coulrofoben de nachtmerrie is voorbij. Binnenkort open. Burger King’’. Coulrofoben zijn mensen, die lijden aan coulrofobie: angst voor clowns.

    Laat het symbool van Mc Donalds nu net een clown zijn.

    Personeel

    Burger King is voor de nieuwe vestiging overigens nog op zoek naar personeel: gaande van shiftleaders, over teamleden tot studenten.

    Solliciteren kan door je cv te sturen naar BurgerKingNinove@gmail.com.

    De opening van de Burger King in Ninove is voorzien voor de tweede jaarhelft van 2021.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons