• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Hamburgerketen Burger King kondigt komst aan met ludieke banner

  04 april 2021

  NINOVE – De voorbereidende afbraak- en grondwerken voor de bouw van de vestiging van Burger King, langsheen de Elisabethlaan zijn achter de rug. De eigenlijke nieuwbouw kan van start gaan.

  De hamburgerketen kondigt haar komst in Ninove aan op een ludieke manier. Aan de locatie van het toekomstige restaurant is een grote banner opgehangen, met een duidelijke knipoog naar de andere hamburgerketen 100 meter verderop.

  Clown

  De tekst op de banner luidt: ‘Coulrofoben de nachtmerrie is voorbij. Binnenkort open. Burger King’’. Coulrofoben zijn mensen, die lijden aan coulrofobie: angst voor clowns.

  Laat het symbool van Mc Donalds nu net een clown zijn.

  Personeel

  Burger King is voor de nieuwe vestiging overigens nog op zoek naar personeel: gaande van shiftleaders, over teamleden tot studenten.

  Solliciteren kan door je cv te sturen naar BurgerKingNinove@gmail.com.

  De opening van de Burger King in Ninove is voorzien voor de tweede jaarhelft van 2021.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons