Handelsmissie promoot chocolatier Anton in Durham

    26 februari 2019

    DENDERHOUTEM/DENDERWINDEKE – Drie enthousiaste studenten vertrekken zaterdag 2 maart naar het Engelse Durham. Daar zullen ze chocolatier Anton vertegenwoordigen op een handelsmissie.

    Anton Van de Maele uit Denderhoutem is een jonge en gepassioneerde chocolatier, die op een kleine twee jaar al heel wat heeft bereikt. Eind vorig jaar is hij zelfs opgenomen in de nieuwe Gault & Millau voor chocolatiers.

    Elien Suys uit Denderwindeke en haar medestudenten Stien Vanhove en Melanie Engels zijn onder de indruk van zijn vakkennis en creativiteit. En dus trekken zij op 2 maart naar Durham in het Verenigd Koninkrijk op handelsmissie. Ze zullen daar het chocoladebedrijf Anton voorstellen en zijn producten aanprijzen bij de plaatselijke consumenten.

    Door die prospectie hopen ze te weten te komen welke smaken zeker aanslaan bij de lokale chocoladeliefhebbers. Wellicht zitten er voor Anton mogelijkheden in om uit te breiden en te exporteren naar Durham. De Engelsen krijgen dan toegang tot Belgische kwaliteitschocolade.

    Het is een win-winsituatie voor beiden, zeker in deze harde Brexit-tijden.

    Info: chocolatier Anton.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons