Handelsvereniging Ninoverend wil handelskern nieuw leven inblazen met Kick Off

    19 augustus 2021

    NINOVE – De nieuwe handelsvereniging van Ninove centrum organiseert donderdag 2 september een congres met haar leden. Daarop wil ze samen met hen de werking bespreken en een toekomstplan uitwerken.

    De vzw Ninoverend is een samenwerking tussen de stad Ninove en haar handelaars. Deze zal initiatieven ontwikkelen om de handelskern aantrekkelijker te maken.

    Pascal Carael (voorzitter vzw Ninoverend) kondigde alvast een meeting aan. Deze zal plaatsvinden in de winkelruimte van de voormalige H&M-vestiging in het Ninia Shopping Center.

    Er worden 200 aanwezigen verwacht, die samen de toekomst van de handelsvereniging zullen uitwerken.

    Burgemeester Tania De Jonge zal een toespraak houden over de samenwerking tussen de stad en de handelaars.

    Tevens zal de nieuwe centrummanager worden voorgesteld. Deze zal mee het beleid bepalen en een aanspreekpunt zijn voor de handelaars.

    Nadien kunnen de leden netwerken met elkaar en de verantwoordelijken.

    GNE – Foto Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons