Herlinckhof levert lokale geschenkenplank aan huis

    21 december 2022

    NINOVE – Iemand verrassen met een mooi en smakelijk cadeau en tegelijk lokale producten steunen. Dat kan met de geschenkenplanken van Herlinckhof.

    Die geschenken bevatten delicatessen van buurderij Herlinckhof en van 4 andere ambachtelijke makers uit de streek: Pure Chocoa (Schepdaal), Den Dael (Kester), Teaplanet (Denderwindeke) en Fruit D’Haemer (Pepingen).

    Je vindt in de geschenkpakketten siroop van akkerbloemen voor een mocktail, fleurige winterthee, artisanale choco en andere unieke producten. Ze zijn geserveerd op een decoratieve plank, vervaardigd uit eigen hout van op Herlinckhof.

    Je hebt de keuze tussen 3 soorten geschenkplanken, van € 24 tot € 35.

    Je haalt de plank af op Herlinckhof (Vijversweg 3, Ninove) of je laat ze leveren. Jamien van Herlinckhof brengt binnen een straal van 10 km het geschenk gratis tot bij jou thuis of tot bij de bestemmeling ervan.

    Info: bestellen kan via Herlinckhof of een sms naar 0494-71 08 11.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons