Herstellingswerken aan plafond Carrefour afgerond

    28 december 2022

    NINOVE – De warenhuisketen laat in een persmededeling weten, dat de schade aan het plafond inmiddels is hersteld. De klanten kunnen dus terug probleemloos winkelen.

    Een gedeelte van het vals plafond kwam maandagochtend 26 december neer in de Carrefour Hypermarkt aan de Albertlaan. We contacteerden toen de directie om meer uitleg, maar kregen geen commentaar.

    Veiligheid

    Woensdag 28 december bezorgde Carrefour België ons alsnog een update in verband met dit voorval.

    “We willen graag benadrukken, dat de veiligheid van onze klanten en medewerkers onze prioriteit is”, aldus een woordvoerder van de warenhuisketen. “Daarom hadden we het bewuste deel van de winkel al voor de opening van de winkel afgesloten voor de klanten. De nodige herstellingswerken zijn intussen met succes afgerond; we kunnen daardoor een vlekkeloze winkeluitstap garanderen voor onze klanten. We kijken er dan ook naar uit om hen een aangename winkelbeleving te bieden tijdens de leukste tijd van het jaar.”

    Info: Carrefour Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons