• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Het is uitkijken naar het LOVD-gevoel deze zomer

  21 maart 2021

  NINOVE – “Jezelf thuis en geliefd voelen in een interieur met een industrieel karakter”. Zo omschrijven Arne en Jonas LOVD, hun wijnbar die ze in juni zullen openen op de Graanmarkt.

  Arne kan met zijn hotelschoolopleiding en horeca-ervaring een grote droom waarmaken. Samen met Jonas, die meer achter de schermen zal werken, hoopt hij tegen het begin van de zomer LOVD te openen.

  Wij spraken met de beide jonge twintigers in wat nu nog een winddichte ruwbouw is, maar waarbij je je perfect de inkleding en indeling kunt inbeelden aan de hand van hun boeiend verhaal.

  LOVD

  “Het open en hoge interieur zal alvast een ruim en goed loft-gevoel geven. Lichtinval, muziek, loungezetels en een deel parket moeten zorgen voor een totaalbelevenis. Zodra je binnenkomt, zal je een geliefd gevoel krijgen. LOVD dus in de twee betekenissen.”

  Binnen is ruimte voor een 40-tal zitjes, verdeeld over zetelcompartimenten. Buiten zijn er twee terrassen. “Vooral het achterste terras zal een stadstuin zijn met loungebanken, audio, licht, natuurelementen en een afsluiting met tegelijk hetzelfde industriële uiterlijk als wat je binnen ziet.”

  Wijn

  Met evenveel zorg kiezen ze voor een diverse wijnkaart. “Daarop 40 tot 50 verschillende soorten uit heel verscheiden landen en continenten. Natuurlijk is er ook een aanbod voor de liefhebbers van bier en aperitief. Dat alles kun je genieten met onze lekkere kleine gerechten.”

  Als de opvolging van de bouw even voorspoedig blijft verlopen, zit de opening er begin juni aan te komen.

  LOVD zal open zijn van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 14 uur. “Het zal geen nachtzaak worden en op dinsdag zullen we vroeger starten, gelet op de wekelijkse markt. Zondag en maandag is de sluitingsdag, al moeten we natuurlijk aanzien hoe het evolueert.”

  Een meerwaarde voor de zaak is alvast de doorgang, die eigendom blijft van de stad. Op termijn zal deze toegang geven tot de nieuw te ontwikkelen achterliggende Inghelantsite.

  De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de LOVD van Arne en Jonas.

  Info: FB-LOVDGraanmarkt 39 Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons