JDV Computers breidt uit en verhuist

    04 september 2023

    NINOVE/HERZELE – Door een indrukwekkende groei en een toenemend klantenbestand, heeft JDV Computers besloten uit te breiden en te verhuizen naar een nieuwe locatie in Herzele met 1.400 m² ruimte.

    JDV Computers is een toonaangevend bedrijf voor computerdiensten en IT-oplossingen op maat van particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Het bedrijf heeft vestigingen in Voorde, Liedekerke en Herzele.

    Locaties

    De huidige locatie aan de Brakelsesteenweg 561 in Voorde bleek al geruime tijd te krap. De verhuizing naar Herzele biedt JDV Computers aanzienlijke mogelijkheden voor de  uitbreiding en de verbetering van hun service aan klanten in de hele regio.

    Het bedrijf behoudt zijn vestiging in Liedekerke op dezelfde locatie, met dezelfde hoogwaardige service, die klanten gewend zijn. Dit betekent dat JDV Computers nu op drie strategische locaties opereert om een breder publiek te bedienen.

    Team

    Zaakvoerder Johan De Vits: “We zijn blij met de groei van ons bedrijf en deze verhuis naar een ruimere locatie is essentieel om aan de groeiende vraag te voldoen. We zijn ook op zoek naar getalenteerde salesprofessionals, die ons team kunnen versterken en bijdragen aan ons succes.”

    JDV Computers wierf recent ook een nieuwe medewerker met autisme aan. “Na een succesvolle testperiode is hij verantwoordelijk voor onze technische dienst. Zijn prestaties zijn verbazingwekkend en benadrukken onze toewijding aan diversiteit en inclusie op de werkplek.”

    Het bedrijf is ook op zoek naar nieuw sales talent om het groeiende team te versterken. “JDV Computers staat bekend om zijn familiale sfeer en groeimogelijkheden. Wij bieden aantrekkelijke carrièremogelijkheden voor salesprofessionals, zowel op de baan als in onze winkels. Neem de tijd om de getuigenissen van de huidige werknemers op onze website te bekijken en ontdek waarom het zo leuk is om hier te werken. Als je op zoek bent naar een dynamische en groeiende werkomgeving, is JDV Computers misschien wel de juiste plek voor jou.”

    Info: JDV Computers.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons