JDV Computers opent binnenkort nieuwe vestiging

    23 oktober 2023

    HERZELE – Het bedrijf in computerdiensten en IT-oplossingen laat het publiek vanaf 3 november kennismaken met de nieuw locatie aan de Gentweg 53 in Herzele.

    JDV Computers maakte de afgelopen periode een indrukwekkende groei door. Daarom besloot de zaakvoerder Johan De Vits om uit te breiden en te verhuizen naar een ruimere en meer moderne locatie. Met maar liefst 1.400m² aan ruimte zal deze nieuwe locatie JDV Computers in staat stellen om de dienstverlening verder te verbeteren en te voldoen aan de groeiende behoeften van hun klanten.

    Aanbod

    Naast de verhuizing naar Herzele wil JDV Computers graag benadrukken, dat hun vestiging in Liedekerke ongewijzigd blijft, met dezelfde hoogwaardige service waarop de klanten kunnen rekenen. Op deze manier zal JDV Computers nu op drie strategische locaties opereren om een breder publiek te bedienen.

    JDV Computers breidt zijn aanbod uit met de toevoeging van hoogwaardige televisietoestellen, audioapparatuur en accessoires. Wat deze service nog unieker maakt, is de mogelijkheid tot installatie aan huis. Op die manier kunnen de klanten direct genieten van hun nieuwe aankopen, zonder gedoe.

    In de nieuwe locatie in Herzele kunnen klanten de nieuwste audioproducten ervaren in een belevingshoek en persoonlijk advies krijgen van het JDV Computers-team. Of je nu op zoek bent naar een verbetering van je home entertainmentsysteem of naar de nieuwste audio-innovaties, JDV Computers staat klaar om je te helpen.

    Opening

    Zaakvoerder Johan De Vits: “We zijn opgewonden over deze nieuwe fase in de geschiedenis van JDV Computers. De verhuizing naar onze nieuwe locatie in Herzele biedt ons de mogelijkheid om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en ons aanbod uit te breiden. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in Herzele, waar ze de nieuwste audio- en visuele technologieën kunnen ervaren.”

    De nieuwe locatie aan de Gentweg 53 in Herzele zal haar deuren openen voor het publiek op 3 november. Daarna volgt op 18 november van 18 uur tot 22 uur nog een grootschalige opening met een hapje en een drankje.

    Jobs

    JDV Computers blijft actief op zoek naar nieuw sales talent om het groeiende team te versterken. Als een bedrijf, dat bekend staat om zijn familiale sfeer en groeimogelijkheden, biedt JDV Computers aantrekkelijke carrièremogelijkheden voor salesprofessionals, zowel op de baan als in hun shops.

    Info: JDV Computers.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons