Je kunt waardebons winnen tijdens de ‘Dag van de klant’

    26 september 2021

    NINOVE – De vzw Ninoverend neemt een volgend initiatief als steun aan de lokale handelaars. Tijdens het weekend van de klant op 2 en 3 oktober kun je in de deelnemende handelszaken waardebons winnen van elk € 25.

    “We doen verder met wat we bij de aanvang hebben beloofd: van Ninove terug een bruisende stad maken”, aldus Pascal Carael, voorzitter van de vzw Ninoverend.

    Prijs

    Na het succes van de braderie en de jaarmarkt, staat het weekend van de klant op 2 en 3 oktober op het programma. “Bij aankoop krijg je in de deelnemende handelszaken een lotje, dat je daar in een urne deponeert. Na afloop trekken we een winnaar. We voorzien zeker een prijs per handelszaak.”

    De prijs: € 25, verdeeld in aankoopbonnen van € 5. “Een bewuste keuze: op die manier kun je ook kleine aankopen doen in een van de ongeveer 130 deelnemende handelszaken. We beogen daarmee een dubbel doel: tevreden handelaars en tevreden klanten.”

    Na afloop van het weekend van de klant zal de klassieke onschuldige hand onder toezicht de winnaars uitkiezen.

    Info: Ninoverend vzw.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons