Jonas propageert ‘Het Systeem’

    04 augustus 2020
    Jonas Jolie

    NINOVE – Jonas Jolie is persoonlijke trainer en coach. Op basis van zijn ervaringen ontwikkelde hij ‘Het Systeem’, een levens- en trainingsstijl en een supplementenlijn. Een eerste product is sinds juli op de markt en vanaf deze maand lanceert hij een tweede.

    Jonas is voltijds personal trainer en heeft inmiddels 8 jaar ervaring in sport en fitness. “Door mijn grote interesse voor sport, koos ik voor de richting lichamelijke opvoeding op hogeschool Odisee Campus Parnas Dilbeek. Tijdens mijn laatste jaar hogeschool startte ik ‘Jolie Personal Coaching’ in bijberoep. Momenteel doe ik dit voltijds.” Jonas behaalde ook diploma’s personal trainer.

    Motivatie

    “Ik wil meer zijn dan een trainer. Die houdt zich specifiek bezig met het trainbare: kracht, snelheid, uithouding, lenigheid. Maar ik wil ook vooral een coach zijn, die het mentale aspect niet verwaarloost. Om te starten met sport en om dit vol te houden is motivatie een onmisbaar aspect. Deze vormt de basis om iets te kunnen en vooral te willen doen.”

    Het Systeem

    Inmiddels ontwikkelde hij ook ‘Het Systeem’. Die naam staat voor een supplementenlijn en de levens- en trainingsstijl, die hij hanteert. Zo is er het Systeem-Pre workout-tropical edition en sinds begin augustus het Systeem-Whey isolate. Het zijn formules, die Jonas zelf heeft samengesteld.

    • Pre workout (€32,90) is een energie booster, die effectief de prestatie verbetert .
    • Whey isolate (€37,50) is een eiwitshake. Eiwitten zijn noodzakelijk voor de opbouw en instandhouding van de spiermassa; zij spelen ook een belangrijke rol in het afvalproces.

    We hadden een gesprek met de coach in zijn praktijk aan de Kaardeloodstraat. Ook Pieter Muylaert wou ons als tevreden klant graag de voordelen van ‘Het Systeem’ toelichten.

     

    Info: Jolie Personal Coaching.

    MLI

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons