Jonge liberalen schenken gepersonaliseerd mondmasker aan Ninoofse cafés

    08 mei 2020

    NINOVE – Jong VLD Ninove bezorgt aan alle cafés in Ninove een gepersonaliseerd mondmasker. De vereniging tracht hiermee café-uitbaters, die tijdens deze corona crisis het hardst getroffen zijn, een hart onder de riem te steken.

    De horeca en in het bijzonder de cafés krijgen het zwaar te verduren. Zij kunnen immers niet rekenen op opbrengsten van online verkoop of afhaalmaaltijden.

    Toch hoopt Jong VLD Ninove op een herstel van deze sector, met op termijn een hervatting van hun activiteiten, doch op een veilige manier.

    Om de uitbaters alvast een hart onder de riem te steken en een duwtje in de juiste richting te geven, bezorgt Jong VLD Ninove een gepersonaliseerd mondmasker aan elke Ninoofse café-uitbater met daarop de naam van hun zaak.

    Jaro Goubert (voorzitter Jong VLD Ninove): “Onze steun gaat uit naar alle ondernemers en wij roepen dan ook op om lokaal te kopen. Voor de horeca en in het bijzonder de cafés blijft het een moeilijke periode. Met deze actie trachten wij deze sector te ondersteunen. De mondmaskers kunnen ze gebruiken als promotie en zullen nuttig zijn tijdens de heropening van de zaak.“

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons