‘Kom uit je kot’-actie voor een etentje bij Kali Orexi

    22 juni 2020

    ROOSDAAL – Het Grieks restaurant Kali Orexi is terug geopend na de verplichte sluiting wegens covid-19. Momenteel kun je er via Ninofmedia genieten van een speciale actie: de 1+1 actie. 1 klant betaalt, de andere eet gratis (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert).

    Voor diegenen, die houden van de Griekse keuken, is Kali Orexi een echte aanwinst in de regio. En als je die heerlijke gerechten nog niet mocht kennen, is een bezoek aan dit restaurant zeker de moeite waard om te proberen. De Griekse chef bereidt de gerechten met de lekkerste en meest verse ingrediënten en veel liefde voor het vak en de Griekse tradities.

    De uitbaters hebben van de verplichte sluiting gebruik gemaakt om het interieur volledig te vernieuwen. De zee-blauwe accenten brengen je zo in vakantiesfeer dicht bij huis.

    Gedurende de hele zomerperiode loopt een schitterende actie, in een  exclusieve samenwerking met Ninofmedia. Like onze pagina en deel het artikel zo heb je recht op een speciaal arrangement: 1 betalende en 1 gratis.

    Reserveren kun je enkel online via de site van Kali Orexi (zie onderaan). Op het reservatieformulier vul je bij ‘opmerkingen’ de code in: “Kom uit je kot”.

    Alvast smakelijk eten of in het Grieks kali orexi!!

    Reservatie : Kali Orexi.
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons