• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Leonidaswinkel bestaat 1 jaar en heeft leuke attentie voor de klanten

  23 oktober 2020

  NINOVE – Samen met Sven Rottiers blikten we terug op het eenjarig bestaan van de Leonidaswinkel in het Ninia Shopping Center. Vanaf dit weekend kunnen de klanten en de volgers van Ninofmedia alvast uitkijken naar een smakelijk cadeautje.

  Een bewogen jaar, dat is het minste wat je tot nu toe kunt zeggen van 2020. Sven Rottiers opende eind vorig jaar de Leonidaswinkel in het Ninia Shopping Center en de vooruitzichten waren gunstig.

  “We kenden een goede start. De eindejaarsfeesten waren heel positief en uiteraard ook Valentijn. Daarna kwam corona, wat op heel veel handelaars en zelfstandigen een serieuze impact had.”

  Toch is Sven tevreden, dat hij de zaak is gestart. “Leonidas is een goed en een sterk merk. We bieden pralines en chocoladeproducten van hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs, met 100 % pure cacaoboter.”

  Vooruitkijken naar de komende feestperiode is niet gemakkelijk. “We hopen dat de klanten de weg blijven vinden naar de lokale handelaars. Nu meer dan ooit.”

  Cadeautje

  Een verjaardag vier je met cadeautjes. Alle klanten krijgen dit weekend bij aankoop een opvouwbare en herbruikbare winkeltas.

  De volgers van Ninofmedia maken kans op een lekker pakket ter waarde van € 60 als ze dit artikel leuk vinden en delen op Facebook.

  Vrijdag 30 oktober maken wij de gelukkige zoetkauw bekend.

  Info: Leonidas Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons