Maak kennis met Ninia’zine: het eigen magazine van het Ninia Shopping Center

    03 september 2021

    NINOVE – Om de Ninia-bezoeker nog beter te informeren, lanceert het Ninia Shopping Center een eigen magazine. Ninia’zine is een nieuw lifestyle en shopping magazine vol nuttige info.

    Als je een bezoekje brengt aan Ninia, kan je voortaan 4 keer per jaar het gloednieuwe Ninia’zine meenemen tijdens het winkelen.

    Elke editie van het magazine staat in teken van een bepaald seizoen. Als klant, bezoeker of buurtbewoner vind je er niet alleen informatie, maar ook inspiratie.

    Terug naar school

    Het eerste Ninia’zine heeft als thema ‘Back to School’ en staat helemaal in het teken van de start van het nieuwe schooljaar.

    Je leest in dit nummer alles over de nieuwste trends op het vlak van mode en lifestyle. Je krijgt nuttige tips & tricks om jouw schavuit goed voorbereid opnieuw richting school te laten trekken.

    Als je meedoet aan de wedstrijd maak je bovendien kans op een nieuwe outfit voor jouw zoon of dochter.

    Nieuws

    Het magazine schenkt ook aandacht aan lokaal nieuws, interessante weetjes en interviews met bekende Ninovieters.

    In het eerste nummer vertellen de plaatselijke speelvogels Bram & Lennert over hun passie voor muziek.

    Sociale media

    In het magazine is ook plaats voor de inbreng van de bezoekers, lezers en volgers van Ninia op de sociale media.

    Wil je een foto, geluksmomentje of recept delen? Gebruik op sociale media dan de hashtag #niniamomenten of mail naar info_ninia@be.agrealestate.eu.

    De leukste bijdragen krijgen een plaats in de volgende editie van het Ninia’zine.

    Sint-Joris

    Het Ninia’zine ligt gratis ter beschikking in de winkels van het Ninia Shopping Center. Als je er één meeneemt, word je wel uitgenodigd om een vrije bijdrage te doen. Met de opbrengst van die giften steunt het shoppingcenter telkens een ander lokaal goed doel.

    Deze keer is dat het Hartencollege Buitengewoon Lager Onderwijs (Sint-Jorisschool). De school biedt aangepast onderwijs voor kinderen van 6 tot 13 jaar met specifieke onderwijsbehoeften.

    Info: Ninia Shopping CenterFB Ninia.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons