Meal@home lanceert automaat met vers bereide maaltijden

    17 november 2020

    OKEGEM – Aan de Kouterbaan kun je sinds afgelopen weekend dag en nacht terecht voor een vers bereide maaltijd. Maaltijdleverancier Meal@home introduceerde er een maaltijdautomaat.

    Jorg Coppens en Vanessa Cooman maken dagelijks tientallen maaltijden, die ze aan huis leveren in de ruime regio rond Ninove.

    Meal@home is een erfgenaam van ‘Traiteur Guy’, die jarenlang een slagerij/traiteurzaak uitbaatte in Ninove. Later startte hij een succesvolle levering aan huis.

    Dochter Vanessa treedt samen met haar echtgenoot in zijn voetsporen.

    Automaat

    Het koppel lanceert nu voor de regio een unieke maaltijdautomaat. Je kan er 24/24 en 7/7 terecht voor een verse maaltijd.
    Betalen doe je met munten of met de bankkaart.

    Het assortiment is divers. Je vindt er zowel soep, als salades en maaltijden die je in de magnetron of de conventionele oven kunt opwarmen.

    De niet verkochte maaltijden bieden ze aan bij ‘Too Good To Go’, een organisatie die strijdt tegen voedselverspilling.

    Info: Meal@homeFB Meal@ home.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons