• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Meal@home lanceert automaat met vers bereide maaltijden

  17 november 2020

  OKEGEM – Aan de Kouterbaan kun je sinds afgelopen weekend dag en nacht terecht voor een vers bereide maaltijd. Maaltijdleverancier Meal@home introduceerde er een maaltijdautomaat.

  Jorg Coppens en Vanessa Cooman maken dagelijks tientallen maaltijden, die ze aan huis leveren in de ruime regio rond Ninove.

  Meal@home is een erfgenaam van ‘Traiteur Guy’, die jarenlang een slagerij/traiteurzaak uitbaatte in Ninove. Later startte hij een succesvolle levering aan huis.

  Dochter Vanessa treedt samen met haar echtgenoot in zijn voetsporen.

  Automaat

  Het koppel lanceert nu voor de regio een unieke maaltijdautomaat. Je kan er 24/24 en 7/7 terecht voor een verse maaltijd.
  Betalen doe je met munten of met de bankkaart.

  Het assortiment is divers. Je vindt er zowel soep, als salades en maaltijden die je in de magnetron of de conventionele oven kunt opwarmen.

  De niet verkochte maaltijden bieden ze aan bij ‘Too Good To Go’, een organisatie die strijdt tegen voedselverspilling.

  Info: Meal@homeFB Meal@ home.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons