Met ‘Snoeperken’ heeft Okegem terug een buurtwinkel

  08 juli 2020

  OKEGEM – Davy Van Steerteghem en zijn ouders baten vanaf donderdag 9 juli buurtwinkel ‘Snoeperken’ uit. Een initiatief dat hier op veel bijval kan rekenen.

  De inwoners van Okegem moeten voortaan niet meer naar Ninove of Liedekerke trekken om hun kleine inkopen te doen. Vanaf donderdag 9 juli kunnen ze terecht in de nieuwe buurtwinkel ‘Snoeperken’ in Okegem dorp.

  Davy Van Steertghem zal samen met zijn ouders de winkel open houden.

  Je kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van  6.30 uur tot 18 uur, op zaterdag  van 7.30 uur tot 13.00 uur.

  Via de website kun je ook de boodschappen bestellen en daarna afhalen.

  Ninofmedia bracht alvast een bezoek aan Davy in zijn ‘Snoeperken’.

  Info: ‘Snoeperken, Okegem Dorp 22 Okegem – webshopFB Snoeperken.

  FVS

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons