Mutsen en poncho’s houden je warm en droog tijdens carnaval

  05 januari 2024

  NINOVE – Publi Jaro lanceert carnavalsmutsen en poncho’s in verschillende modellen en kleuren.

  De bijdehandse Jaro Goubert kennen we onder andere van zijn Nienofske Straffe Kaffee en Ninive Limoncello. Voor het carnavalsseizoen lanceert hij 2 nieuwe producten: carnavalsmutsen en poncho’s.

  De mutsen bestaan in 6 verschillende modellen en worden op maat gemaakt. De poncho’s zijn verkrijgbaar in 2 modellen. Voor de beide hebbedingetjes kun je kiezen uit 47 verschillende kleuren, eventueel afgewerkt met galon.

  “De carnavalsmutsen en poncho’s zijn een leuke manier om je warm te houden tijdens carnaval”, aldus de zaakvoerder van Publi Jaro. “Carnavalisten moeten vanaf nu dus niet meer naar Aalst voor hun mutsen en poncho’s, maar kunnen in eigen stad blijven. Je kunt zelfs 1 stuk bestellen, maar dan is het aantal kleuren wel beperkt tot de voorraad. De artikelen kun je ook laten borduren of bedrukken.”

  Alle modellen zijn te bekijken via Publijaro en in de vitrine in de Beversteeg. Bestellen kan door een mail naar info@publijaro.com.

  Info: Publijaro.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons