Nieuw CASH-punt in Kaardeloodstraat

    05 oktober 2022

    NINOVE – De geldautomaat van de BNP Parisbas Fortis aan de Beverstraat verdwijnt. In de plaats komt een nieuw CASH-punt in de Kaardeloodstraat 97.

    De CASH-punten vervangen geleidelijk aan de huidige bankgebonden geldautomaten. Dit is een gezamenlijk initiatief van BNP Parisbas Fortis, Belfius, ING en KBC. Het moet voor een betere spreiding zorgen en komt op die manier los te staan van de bankkantoren. Deze zijn de afgelopen jaren trouwens ook fors in aantal verminderd.

    Batopin

    De geldautomaat in het BNP Paribas Fortis-kantoor aan de Beverstraat zal niet langer beschikbaar zijn vanaf 07 november 2022. Het nieuwe CASH-punt is voorzien in de Kaardeloodstraat 97, in het Ninia Shopping Center.

    De plaatsing en het beheer van deze bankneutrale geldautomatien is in handen van Batopin, een initiatief van de vier genoemde Belgische grootbanken. Deze werken samen om een netwerk van neutrale geldautomaten uit te bouwen. Geen enkele automaat daarvan behoort nog tot slechts één bank.

    CASH-punten

    Het doel is om een evenwichtig netwerk aan CASH-punten aan te bieden, dat rekening houdt met waar mensen wonen, werken, cash gebruiken én hoe ze zich verplaatsen: in de nabijheid van winkels, stations, horeca, enz.

    Tegen eind 2024 moeten in heel België 2.240 CASH-punten zijn voorzien. 16 % van de CASH-punten zijn momenteel in gebruik. Voor 11 % is een locatie gevonden en is de installatie aan de gang. Tegen eind 2024 moet Batopin dus nog 73 % van het totaal aantal geplande CASH-punten zien te realiseren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons