Nieuwbouw gepland op site voormalig RTT-gebouw

    21 augustus 2018

    NINOVE –Een nieuw vastgoedproject zal het oude RTT-gebouw op de Graanmarkt vervangen. Wolf Invest wil er twee appartementsgebouwen met ondergrondse parking realiseren.

    ConnectImmo (de vastgoedafdeling van Proximus, zeg maar) verkocht al een deel van het oude RTT-gebouw in 2004: de hoek, waar nu Telenet is gevestigd. Alle telecomactiviteiten zijn gecentraliseerd in de voormalige conciergewoning kant Koepoortstraat, die eigendom bleef van ConnectImmo. De rest van de site is in 2013 verkocht en teruggehuurd tot en met 31 december 2017.

    Nieuwbouw

    Wolf Invest heeft een aanvraag ingediend om op die site een nieuwbouw te realiseren. De plannen lagen ter inzage op de dienst ruimtelijke ordening van 20-07-2018 tot en met 18-08-2018. Het is nu wachten op de vergunning voordat ze verdergaan met de effectieve opstart (operationeel en commercieel).

    Ze zullen een project realiseren van 35 appartementen, verdeeld over 2 bouwblokken en voorzien van liften en een ondergrondse parking. Dit zal een mix zijn van respectievelijk 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen.

    Info: https://wolf-invest.be/

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons