Nieuwe Italiaanse winkel en horecazaak Squisito in Centrumlaan

    02 juni 2017

    De Centrumlaan is opnieuw een voedings-horecazaak rijker met de opening van Squisito. De zaak is gespecialiseerd in onder andere Italiaanse fijne vleeswaren, kazen en wijnen. Binner zijn er 29 zitplaatsen, waardoor je er alles ook ter plaatse kan consumeren. Ook op het terras kan je genieten van de specialiteiten. De zaak van Marianne en Yves is gelegen op de Centrumlaan 36 en is alle dagen geopend behalve op donderdag.

    De Centrumlaan wordt samen met de Graanmarkt stilaan de place to be voor de horeca, met tien zaken ondertussen gaande van sushi, pasta, broodjeszaken, chocoladebar, koffiehuizen en nu dus ook een Italiaanse speciaalzaak.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons