Nieuwe pop-upstore ‘Scōtt & Glamm’

    01 december 2023

    NINOVE – Deze nieuwe tijdelijke zaak in de Lavendelstraat 23 biedt een mooie combinatie van herenkleding en interieurartikelen.

    “We beginnen deze maand en houden de winkel open tot eind januari”, vertelde ons Jordy Windis bij de opening van de zaak op 1 december. “Natuurlijk hopen wij, dat het langer zal duren.”

    Scōtt & Glamm

    De winkel in de Lavendelstraat is eigenlijk een dubbelslag.

    “Evi Maes van de optiekwinkel had al een kinderdroom om een interieurzaak te beginnen en ik heb mijn winkel voor herenkledij in Denderleeuw. We hebben de handen in elkaar geslagen. Met mijn Scōtt kledingwinkel ben ik voor 2 maand naar hier gekomen. Evi is hier haar interieurzaal Glamm begonnen. Alles in hetzelfde winkelpand. Wij baseren ons ook op eindejaarsgeschenken: als je het hier niet vindt, zal je het elders evenmin vinden.”

    Een nieuw zaak, hoe tijdelijk ook, is geen sinecure met de nutswerken in de Ninoofse stadskern. “Het is inderdaad een uitdaging. We hopen op de mensen, die ons via de sociale media ontdekken en hier willen zijn ondanks die werken. Voor de klanten staat altijd wel een koffietje of een glaasje cava klaar.”

    Scōtt & Glamm is elke weekdag open van 10 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 18 uur, op zaterdag doorlopend van 11 uur tot 17 uur. “Wij sluiten op zondag en maandag. Wanneer tijdens de feesten de winkels op de zondagen open zijn, is onze zaak natuurlijk ook geopend.”

    Info: Scōtt & Glamm, Lavendelstraat 23 Ninove – Scōtt by WindisEvi Maes.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons