Nieuwe uitbaters heropenen binnenkort ’T Centerken

    19 oktober 2022

    NINOVE – ’T Centerken is al jarenlang een gekende naam voor wie op zoek was naar belegde broodjes of een lekker kopje koffie. De vernieuwde zaak zal voortaan een uitgebreider assortiment aanbieden.

    De locatie op de Centrumlaan 16 krijgt nu nieuwe eigenaars, die de horecazaak momenteel helemaal herinrichten. Het volledige interieur is uitgebroken en zal een totaal nieuwe aankleding krijgen in een gezellige en warme sfeer.

    Het nieuwe logo van ‘Coffee & Foodbar ’T Centerken’ is trouwens ontworpen door echtgenoot Kris Kerckx zelf, die al 25 jaar zelfstandig ondernemer is van de firma Promatex.

    Monika zal de vernieuwde zaak leiden; zij heeft al 15 jaar ervaring in de sector. Die ervaring dankt ze aan haar inzet en leergierigheid, gecombineerd met de liefde voor het vak om de beste smaken en aroma’s tot hun recht te laten komen.

    Inrichting

    Monika en Kris: “We hebben geen seconde getwijfeld om ‘T Centerken nieuw leven in te blazen. Dankzij een totale renovatie van het pand en een volledig nieuwe inrichting geven we de zaak een nieuwe en warme sfeer, waar de klanten kunnen genieten, ontspannen en zich thuis voelen.”

    Monika zal de mensen ook laten genieten van de beste koffie en thee. Aroma’s van elke hoek van de wereld, gecombineerd met de meest verse, de beste en meest kwalitatieve voedingswaren, die ze kunnen op tafel brengen.

    Uitgebreide keuze

    Zowel ontbijt, lunch en tapas zullen ze vers bereiden. Je kan dit geheel combineren met een lekker glaasje cava, wijn of bier.

    Tevens zul je er kunnen genieten van seizoensgebonden vers gemaakte soep met brood of proeven van taarten, pannenkoeken, wafels, milkshakes of ijsjes.

    Monika: “We willen dagelijks ook streven naar nieuwe smaken om diversiteit aan te bieden aan de klanten.”

    “We verwachten tussen 10 en 15 november de zaak te openen voor het publiek”, is de inschatting van Kris. “Afhankelijk van de leveringen van de meubels en het vorderen van de werken natuurlijk.”

    Ze kijken alvast uit naar de opening om de klanten te ontvangen.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons