Nieuwe winkelinrichting zet vers voorop in ALDI

    18 augustus 2023

    MEERBEKE – De ALDI-winkel langs de Halsesteenweg krijgt een volledige herinrichting. De klanten zullen het versassortiment onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. ALDI Meerbeke sluit de deuren vanaf zaterdag 19 augustus om 17 uur en heropent vrijdag 25 augustus.

    Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk uitgebreid. Ook het aanbod losse groenten en fruit groeide fors. Om meer plaats te maken voor het groeiend versaanbod, gaat de Meerbeekse ALDI-winkel langs de Halsesteenweg gedurende een week dicht.

    In afwachting kunnen de klanten terecht in de nabijgelegen ALDI-winkels in Ninove of Denderleeuw.

    Beleving

    Het versassortiment krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de winkel. Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees en verse vis onmiddellijk vooraan de winkel. Op die manier ontstaat een heuse versmarktbeleving. Het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat voortaan ook bij de ingang van de winkel.

    4 op de 5 Belgen hechten een groot belang aan promo’s op verse groenten en fruit omwille van budgetredenen. Ook door te kiezen voor onverpakte groenten en fruit proberen consumenten te besparen, zo blijkt uit een recente iVox-enquête in opdracht van ALDI.

    Gemakkelijker winkelen

    “Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groenten en fruit aan te bieden, maken we het winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, zegt Ken Waerie (Manager Verkoop regionaal hoofdkantoor ALDI Erpe-Mere). “We merken, dat onze losse groenten en fruit en de promoties op verse producten steeds gemakkelijker de weg naar winkelkar vinden.”

    De bakkerijafdeling blijft in de eerste gang en de wekelijkse promoties (de ALDI Specials) komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan de ALDI-folder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.

    100 winkels

    De nieuwe inrichting past binnen een grootschalige vernieuwing van het winkelpark van ALDI. De discounter opent alle nieuwe en vernieuwde winkels volgens de indeling met vers vooraan.

    Nu zijn ook de bestaande winkels aan de beurt. Sinds 2022 kregen al meer dan 100 ALDI-winkels de nieuwe inrichting. Tegen het einde van dit jaar komen daar nog een 40-tal bij.

    Vrijdag 25 augustus staat het team van 16 medewerkers opnieuw klaar om de klanten in ALDI-Meerbeke te verwelkomen.

    Info: ALDI Meerbeke.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons