Ninia Shopping Center lanceert geschenkenkaart

    06 mei 2021

    NINOVE – Na de heropening van de winkels en vlak voor moederdag lanceert het Ninia Shopping Center vrijdag 7 en zaterdag 8 mei de Ninia Gift Card.

    De cadeaukaart zal het niet alleen gemakkelijker maken voor klanten om een passend cadeau te vinden. Meer dan 80 % van de winkels aanvaardt deze geschenkenkaart. Ze helpt ook om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop van de winkeliers te ondersteunen.

    Ter gelegenheid van de lancering van de Ninia Gift Card hebben een foto-animatie en verschillende wedstrijden plaats: vrijdag 7 mei van 14 tot 18 uur en zaterdag 8 mei van 10 tot 18 uur.

    De klanten kunnen zich laten fotograferen, uiteraard met respect voor de geldende gezondheidsmaatregelen. Ze maken op die manier kans op 1 van de 50 cadeaukaarten ter waarde van € 25.

    Alle foto’s zullen een prachtige mozaïek vormen, die je zult kunnen bewonderen in het winkelcentrum.

    Info: Ninia Shopping CenterFB NiniaInstagram Ninia.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons