Ninia Shopping Center neemt deel aan kunstproject

    01 maart 2022

    NINOVE – Ninia Shopping neemt van 1 tot 15 maart 2022 deel aan het groot artistiek en participatief project Art for All. Dat doet het samen met een 40-tal andere shoppingcentra en retailparken in België en Luxemburg.

    Dit project is een initiatief van de Belgisch-Luxemburgse Raad voor Retail- en Winkelcentra (BLSC). Het doel ervan is een kunstwerk te creëren, samen met de lokale gemeenschappen zoals scholen, verenigingen, klanten en bezoekers. Iedereen kan deelnemen aan het uitwerken en realiseren van het kunstwerk.

    Ook het Ninia Shopping Center lanceert hiervoor een participatief project. Het kunstwerk in Ninia is gebaseerd op gekleurde draden, die tussen verschillende sleutelwoorden worden gelegd. Eens helemaal klaar zal het kleurrijke kunstwerk ook het 20-jarig bestaan van Ninia Shopping aankondigen.

    Het zal vervolgens in Ninia Shopping worden tentoongesteld tot eind maart 2022.

    Deelnemen

    Deelnemen is heel makkelijk en ook gratis. Iedereen, die langskomt in Ninia, kan meedoen. Spring gerust binnen en laat jouw creativiteit de vrije loop. De start van het kunstproject is dinsdag 1 maart.

    Op deze momenten zal een medewerker van het Ninia Shopping Center zorgen voor uitleg en begeleiding:
    – dinsdag 1 en 8 maart van 10 uur tot 14 uur,
    – zaterdag 5 en 12 maart van 14 uur tot 18 uur.

    Je kan ook deelnemen als groep of vereniging op een moment van jullie keuze. Contacteer het Ninia Shopping Center via info_ninia@be.agrealestate.eu  of 054-31 90 00.

    Stemmen

    Nadat alle kunstwerken zijn gemaakt en tentoongesteld in de deelnemende shopping centra, zullen deze ook worden voorgesteld op de website Art for all. Iedereen kan daar vanaf 25 maart ook stemmen op het kunstwerk van zijn/haar voorkeur.

    Uiteraard roept Ninia Shopping iedereen in Ninove nu al op om te stemmen voor het kunstwerk, dat in Ninove zal worden gemaakt.

    Info: Ninia Shopping Center.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons