Ninouter onder grote belangstelling feestelijk geopend

    01 juni 2022

    OUTER – Met animatie en enkele toespraken is woensdag 1 juni het winkelpark langsheen de Brakelsesteenweg feestelijk geopend. Dit evenement lokte veel volk: mensen, die niets wilden missen van de gunstige openingsvoorwaarden.

    De komst van het winkelcentrum heeft heel wat voeten in de aarde gehad. 16 jaar geleden, in 2006, zette Mitiska de eerste stappen voor dit project; nu is de opening een feit.

    Burgemeester Tania De Jonge en schepen Alain Triest kwamen langs om de officiële opening van Ninouter mee te vieren.

    Tania De Jonge : “We waren als stad niet steeds de gemakkelijkste partner in dit project. Het was ons vooral te doen om de verkeersafwikkeling van het winkelpark. Maar we zijn met goede afspraken met de managers van het winkelcomplex tot een goede oplossing gekomen om ook ons handelscentrum mee te betrekken. We zijn dan ook fier met deze realisatie”.

    Winkels

    In Ninouter zullen 110 mensen werken. Op de parking is plaats voor 320 wagens.

    6 winkels nemen hun intrek in het gebouwencomplex van 10.000 m².

    De grootste winkels zijn de supermarkten Jumbo en Lidl, met elk een oppervlakte van 2.300 m².
    Voor Jumbo is dit de eerste vestiging in de ruime regio. Lidl opent hier de tweede vestiging in Ninove, de eerste volgens het nieuwe concept.

    De andere winkels beschikken over 1.000 m².
    JBC en tuinmeubelketen Exterioo verhuisden naar Ninouter vanop hun vroegere locatie. De Deense meubelketen Jysk is de snelst groeiende retailer in Europa. Samen met schoenen- en kledingzaak Molders maken ze het aanbod van Ninouter compleet.

    Prijzen

    Tijdens de eerste dag op 1 juni zijn er tot € 5.000 aan prijzen te winnen.

    Ook op zaterdag 04 juni is animatie voorzien en zijn er speciale openingsvoorwaarden in de winkels.

    Info: Ninouter.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons