Ninove komt stilaan in eindejaarssfeer

    21 november 2018

    NINOVE – In opdracht van de stad is een firma begonnen met de opbouw van de feestverlichting. Een eerste teken dat de eindejaarsperiode nadert.

    “Vorig jaar zijn we met een totaal nieuw concept van feestverlichting gestart”, aldus schepen van lokale economie Alain triest (Open VLD). “En dit jaar trekken wij die lijn door. Het blijft een combinatie van avondverlichting met LED’s en een dagzicht. Dat laatste is belangrijk omdat je overdag dan ook een feestelijk effect ziet. De verlichting komt in dezelfde straten als voorheen. Het blijft onze bedoeling om tijdens de eindejaarsperiode in het centrum een aantrekkelijke sfeer te creëren.”

    Volgende week volgt een overleg met de middenstandsraad om de hele eindejaarsprogrammatie te finaliseren, inclusief de feestelijke opening van de eindejaarsverlichting.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons