Ninovieters kunnen 1 dag gratis e-bike uitproberen

31 augustus 2018

NINOVE – Veeloo, een nieuw Belgisch merk van elektrische fietsen met een all-in service aan huis, is sinds enkele maanden actief vanuit het centrum van Ninove. In september kunnen de Ninovieters gratis een e-bike uitproberen voor woon-werk of woon-school verplaatsingen.

De e-bike is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. De elektrische fiets is niet langer het vervoermiddel bij uitstek voor senioren, het is tevens uitstekend voor woon-werk en verplaatsingen naar school. E-bikers sparen geld en tijd, werken aan hun conditie en dragen bij aan een schoner milieu.

Veeloo wil het comfort van de e-bike dichter bij de gebruiker brengen met een gratis testrit aan huis. Inwoners van groot Ninove krijgen nu de kans om een e-bike 1 dag gratis uit te proberen. Voorwaarde is wel dat de enkele reisafstand tussen de 5 en 20 kilometer ligt. Zo kunnen gebruikers ervaren dat de e-bike een prima alternatief is voor de auto.

Wil je ook het comfort van de elektrische fiets ervaren? Stuur dan een mail naar hallo@veeloo.be en reserveer er een! Of kom tijdens de autoloze zondag langs op de infostand in de Centrumlaan.

ADU

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons