‘O’Lys blanc’ is de nieuwe starter

    28 april 2022

    NINOVE – Sandra De Cock opende begin april een nieuwe conceptstore in de opstartwinkel aan het Oudstrijdersplein. Haar ‘O’Lys blanc’ had al een webshop en sinds kort dus ook een fysieke winkel, gedurende een jaar.

    Je vindt in ‘O’Lys blanc’ een fijn aanbod aan decoratieve shampoo- en bodywashflesjes, mooie sierkussens en plaids en lekker geurende kaarsen. De winkel heeft een uniek assortiment met producten, die je niet zomaar in elke andere winkel vindt. Sandra heeft ook aandacht voor Belgische producten.

    Nieuw

    Na ‘Les Terroirs’ en ‘á la bonheur’ is ‘O’Lys blanc’ de derde handelszaak; die de start-upwinkel aan het Oudstrijdersplein betrekt.

    Schepen voor lokale economie Alain Triest (Open VLD) is blij met die nieuwe invulling: ”Onze start-upwinkel helpt jonge starters echt met de opstart van een fysieke winkel. Deze wordt nu al voor de derde keer op rij ingevuld. Het project mist duidelijk zijn doel niet: de voorgaande twee starters zijn effectief doorgegroeid naar een andere winkel in Ninove. Dat doet ons heel veel plezier. We wensen ‘O’Lys blanc’ dan ook heel veel succes.”

    Test

    De starterswinkel laat toe om tijdelijk een nieuw concept uit te testen of na te gaan of je winkel wel zal aanslaan. Zo wil Ninove de handelaars een opstapje geven naar een succesvolle zaak en trekt de stad vernieuwende handelsconcepten aan in de stadskern.

    Info: ‘O’Lys blanc’ (Oudstrijdersplein 14 Ninove) is open van dinsdag tot en met zaterdag, van 10 uur tot 18 uur – Start-upwinkel.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons