O’Lys Blanc opent nieuwe winkel op Graanmarkt

    23 March 2023

    NINOVE – Sandra De Cock opent vrijdag 24 maart haar nieuwe zaak, gelegen naast de fontein op de Graanmarkt.

    Sandra is met O’Lys Blanc na een jaar proefdraaien in de opstartwinkel op het Oudstrijdersplein de eigenaar van een vaste winkel. De stad stelt deze opstartwinkel ter beschikking van startende ondernemers. Dat bleek voor Sandra een succes, waardoor ze nu de stap zet naar een definitieve vestiging in een pand op de Graanmarkt.

    Sandra: “We hebben de vroegere zaak volledig opgefrist. Sinds half februari zijn we bezig om alles in orde te krijgen voor de opening komend weekend. In dit pand kan ik volledig mijn ding doen wat betreft de inrichting. De winkel is hier nu definitief gevestigd”.

    Assortiment

    Net zoals dat in de pop-up het geval was, kan je in de nieuwe zaak terecht voor verzorgingsproducten, kaarsen, verlichting en dekentjes. Voortaan beschikt de winkel over een grotere oppervlakte en dus een flink uitgebreider aanbod.

    “Zo verkoop ik ook lampen met USB-oplader om overal mee te nemen, toilettassen, grote klokken, stoelen, meer verlichting en nog veel meer.”

    Zichtbaarheid

    Op de nieuwe locatie zijn de zichtbaarheid en passage beter dan op de tijdelijke locatie voorheen.

    “Op de Graanmarkt is regelmatig iets van evenementen te doen, zoals de wekelijkse markt en kermissen. De winkel is goed gelegen tussen de terrassen en de fontein.”

    Sandra kijkt uit naar de opening en is benieuwd naar de reacties van de klanten.

    Tijdens de openingsdagen op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart (telkens van 10 tot 18 uur) krijgen de eerste 50 klanten een goodiebag cadeau bij een aankoop voor € 25. Daarin zitten ondermeer producten van andere lokale handelaars.

    De bezoekers en de  klanten kunnen tijdens de openingsdagen genieten van een hapje en een drankje.

    Info: O’Lys Blanc, Graanmarkt 4 Ninove. Telkens open van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 10 uur tot 18 uur.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons