Onder De Linde is stijlvol vernieuwd

    01 september 2019

    MEERBEKE – Onder De Linde is op een stijlvolle manier gerestaureerd tot een mooie feest- en vergaderruimte met behoud van het authentiek karakter.

    Gelegen in de schaduw van de kerktoren was café Onder De Linde jarenlang een gekende ontmoetingsplaats aan de Halsesteenweg in Meerbeke. Het neoclassicistisch pand dateert van het einde van de 19de, met een kern uit de 18de eeuw.

    Bart en Ida Niemegeers kochten het voormalige café in 2017 aan om er Barts’ ingenieursbedrijf ‘Prohead’ in te vestigen. Het pand bleek over voldoende capaciteit te beschikken om de ruimte, waar zich oorspronkelijk het café bevond, te verbouwen tot een multifunctionele (feest)zaal. Zo ontstond het idee om deze zaal te huur te stellen aan de inwoners van Meerbeke en omstreken.

    In mei 2018 startten de verbouwingswerken. Bart en Ida lieten Onder De Linde op een stijlvolle manier restaureren tot een feest- en vergaderaccommodatie. Ze hielden eraan om het unieke, authentieke karakter van weleer te behouden.

    Met een openingsreceptie op 31 augustus is het officiële startschot gegeven.

    Vanaf dan kan je in de zaal ’t Café  terecht voor de organisatie van feesten, diverse evenementen en koffietafels tot 70 personen. Op het binnenplein wenkt een gezellig zonneterras. Tenslotte is er ’t Vergaderhuis, een volledig uitgeruste zaal voor (ontbijt)vergaderingen en seminaries.

    Info: Onder De Linde

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons